FLYTTEBYRÅ BERGEN

Bergen er en by og kommune i Hordaland og betegnet som “Vestlandets hovedstad”. Byen har i hele sin historie vært en ledende internasjonal handels- og sjøfartsby, og var Norges hovedstad i Norges storhetstid.

Flyttebyrå Bergen

Flyttebyrå Bergen

Bergen kommune passerte 275 000 innbyggere i slutten av 2014. Flyttebyråene man finner i Bergen er lokale flyttebyrå som er godt etablert i markedet. De fleste av disse tilbyr lokale flyttetjenester internt i Bergen, enten innen sentrum eller til de øvrige bydelene i kommunen: Arna, Bergenhus, Fana, Fyllingsdalen, Laksevåg, Ytre Bygda, Årstad eller Åsane.

De mest etablerte flyttebedriftene i Bergen utfører også flyttinger fra Vestlandet og til de andre store norske byene som Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Oslo og Østfold.

Flyttebyrå Bergen priser

Som i de øvrige byene varierer også flytteprisene i Bergen mellom de ulike flyttebyråene. Ca. priser på flytting i Bergen ligger mellom 900 til 1200 kroner for 2 mann og flyttebil. Priser under dette er vanskelig å matche og får du tilbud som høres for godt til å være sant er det gjerne også det.

Bedrift Omtale Les mer Besøk
1 Over 20 år erfaring Les mer Gå til
2 Totalleverandør Les mer Gå til
3 H.Konglevoll Transport AS Les mer Gå til

Vi har alle ulike kriterier og forventninger, slik er det også når man skal velge flyttetjenester. Det du blir fornøyd med er det ikke sikkert at naboen liker. Men du bør likevel ta noen forhåndsregler. Velg en leverandør som har vært på markedet en stund, sørg for å sjekke at selskapet er mva registrert og kommunikasjon er viktig. Blir du forstått og blir dine behov satt i fokus? Hvis du allerede under selve bestillingsprosessen møter utfordringer med språkproblemer bør du la være. Ikke fordi deres tjenester nødvendigvis er dårlige men et av de absolutte krav er at det er mulig å kommunisere med de du skal velge til å bære og transportere dine dyrebare gjenstander. Hva om uhellet er der og noe blir ødelagt? Du har neppe lyst til å diskutere med noen som du ikke snakker samme språk som.

Flyttehjelp i Bergen:

  • Privatflytting
  • Pakketjenester
  • Kontorflytting
  • Demontering og Montering
  • Visningsvask/Flyttevask
  • Bortkjøring av søppel
  • Minilager

Har du kommet så langt at du har bestemt deg for å gå videre med en aktør er det flere ting du bør forsikre deg om før du tar det endelige valget. Prisen, er det inkludert merverdiavgift, forsikring, andre tillegg som kan komme? Helt til slutt, sørg for at du får avtalen skriftlig som din sikkerhet dersom noe skulle oppstå i ettertid.

Lykke til med flyttingen i Bergen:)

Pin It on Pinterest