FLYTTEBYRÅ PRISER

Flyttebyrå Oslo priser varierer på hvilken tjeneste du ønsker og i hvilken grad du har lyst å delta selv. Å bruke et flyttebyrå Oslo er et billig alternativ når du flytter og vi sørger for at du får hyggelig flyttebyrå priser. I tillegg til at du sparer deg for tunge løft og stress er det også behagelig å bruke energien på å komme deg på plass i den nye boligen du flytter til.

Flyttebyrå vi anbefaler på flyttebyrå.org kan konkurrere med de aller fleste seriøse flyttebyrå i Oslo. Alle våre anbefalte tilbydere er kvalitetssikret i den forstand at de er registrert i brreg, betaler mva og har gode forsikringsordninger. Det er ingen selvfølge om du benytter deg at billig flyttebyrå andre steder.

Flyttebyrå priser på din flytting varierer ofte av tre ting:

 1. Hva ønsker du å gjøre selv?
 2. Hvor skal du flytte fra og til?
 3. Hvor mange kubikk du flytter?

Hva koster å leie flyttehjelp i Oslo?

Ønsker du å spare penger på flyttingen anbefales det at du står for all nedpakking selv. Demonter alle møbler som ikke kommer gjennom dører og f.eks heis. Da er det enkelt for flyttebyrået å kunne utføre en rask og effektiv flytting.

Hvor du flytter fra og til er avgjørende for hvor lang tid det tar å kjøre mellom din gamle bolig og til ny bolig. Flytter du utenbys til et annet fylke er det sikkert lurt å be om en fastpris så du har kontroll over kostnadene.

Hvor mange kubikk du skal flytte er ikke alltid enkelt for deg å vite. Informer flyttebyrået hvor mange kvadrat du flytter fra, om du har boder og hvilken etasje du flytter fra og til så får du som regel et lite pekepinn på hvor mange kubikk du kan ha. Mange flyttebyrå tilbyr også gratis befaring.

Det er viktig å spørre om betalingsmåte når du sjekker flyttebyrå priser. Mange flyttebyrå krever i dag kontanter og da må du være klar over at du kan miste retten til all forsikring og trygghet dersom uhellet skulle oppstå enten ved noe er borte fra flyttelasset eller at det er kommet skader på møbler.

Bedrift Omtale Les mer Besøk
1 Lokalt flyttebyrå Oslo Les mer Gå til
2 Australian Transport Les mer Gå til
3 Flytt.no Les mer Gå til
4 Flyttebyrå Oslo Les mer Gå til
5 Adams Express AS Les mer Gå til

Priser flyttebyrå Oslo

Vi hjelper privatpersoner og bedrifter i Oslo med alt innen flyttetjenester og renhold, f.eks nedvask etter flytting, daglig renhold eller kontorvask av kontorlokalene. Priser flyttebyrå Oslo varierer stort hos de ulike leverandørene og det er derfor lurt å innhente tilbud fra 2-3 ulike flyttebyrå før du bestemmer deg for hvem som får flyttejobben. La oss hjelpe dere med flyttingen slik at dere får med til annet. Vi har muligheten til å utføre flyttejobber i hele landet og samarbeider med flyttebyrå Bergen, flyttebyrå Trondheim, flyttebyrå Stavanger og flyttebyrå Kristiansand. Vi jobber i hele Norge. Vårt mål er å tilby våre kunder best mulige flytteservice med trygge og sikre flyttetjenester som leveres med høy kvalitet. Ingen oppdrag er for små og ingen oppdrag er for store for oss. Betal aldri svart når du kjøper flyttetjenester – ofte er det både svart arbeid og bruk av ulovlig arbeidskraft.

Flyttebyrå priser

Flyttebyrå priser

Flyttebyrå Oslo arbeider for å tilby energieffektive løsninger som støtter en bærekraftig utvikling. Bortkjøring av avfall blir derfor alltid levert godkjent miljøstatsjon der det blir sortert og resirkulert. For oss er kvaliteten på våre tjenester svært viktig og vi arbeider kontinuerlig med å forbedre vår kunnskap, arbeidsteknikker og skolere ansatte gjennom utdanning og kursing eksternt. Er du ikke fornøyd med våre tjenester blir vi veldig glade for å høre fra deg. Det er veldig viktig for oss og vi vil gjøre det vi kan for å forbedre våre rutiner og tjenester.

Vår flyttebedrift ønsker at flyttingen skjer effektivt og trygt, uten noen problemer. Vi anbefaler derfor å merke kartonger og møbler så godt som mulig så flyttekarene vet hvor og i hvilke rom disse skal plasseres. Start gjerne med nedpakking i god tid. Billige flyttekartonger kan du kjøpe direkte fra flyttebyrået du bruker og koster mellom 25-35 kroner pr.stk.

Tømme dødsbo

Vi forstår at det ikke alltid er mulighet og ork til å tømme og rydde et dødsbo der nære slektninger og familie har gått bort, derfor tilbyr vi også profesjonell bistand med å tømme dødsbo. Tjenesten dekker alle områder for at dere skal slippe å legge en tanke på dette. Vi utfører som regel rydding og tømming av dødsbo for privatpersoner og begravelsesbyråer.

Noen flyttetips for en effektiv flytting:

 1. Flyttekartongene bør være med håndtak slik at det er enkelt å bære disse
  2. Ved nedpakking må du sørge for at du pakker «tett» så innholdet ikke flyter rundt i flytteesken
  3. Standard flytteesker tar maks 30 kg og du bør ikke pakke mer enn 25 kg i hver flytteeske. Det er kjedelig hvis det går hull i en flyttekartong full av tallerken.
  4. Bruk silkepapir, pakkepapir eller avispapir for å beskytte innholdet
  5. Alle skap, kommoder o.l. skal tømme for innhold så det ikke faller ut eller knuses ved bæring og transport.

Flyttevask med fornøydgaranti

Vi får stadig spørsmål om hva en vanlig flyttevask med fornøydgaranti innebærer og hva kan man forvente blir vasket. Her ser du hva som er inkludert i flyttevask:

Kjøkken: Rengjøring av hvitevarer utvendig, filter, vask inn og utvendig av kjøkkenskap, rengjøring av vaskekum. Tørrmopping av tak og vegger, vask av vegger og tak er som regel ikke inkludert i en flyttevask. Fliser, gulv, strømuttak vaskes og rengjøres. Inn- og utvendig vask av vinduer.

Toalett og bad: Rengjøring av toalett, håndvask, rør, badekar, tørrmopping av tak og vegger. Rengjøring av flis og gulvvask. Inn- og utvendig vask av vinduer.

Stue, soverom, gang: Inn og utvendig vask av vinduer der man kan komme til på utsiden av vinduet fra innside. Vask av skap inn og utvendig, elementer, dører, lister, dørhåndtak, brytere, stikkontakter, vask av gulv.

Når du skal flytte og trenger et skikkelig flyttebyrå med lave priser, god kvalitet og lang erfaring gleder vi oss til å høre fra deg.

Pin It on Pinterest