Kontaktinfo

Flyttebyrå.org er et prosjekt som drives av to gründere som til daglig jobber med web og søkemotoroptimalisering. Vi er opptatt av å holde oss oppdatert på hva Google vektlegger for å rangere en nettside høyt på sin søkemotor, akkurat nå. Det gjør at våre nettsider er rangert høyt på topplistene.

Etterhvert har vi også opparbeidet oss solid kunnskap om de ulike bransjene som våre nettsider konkurrerer i og vi synes det er spennende å jobbe med bedrifter fra flyttebransjen. Erfaringen vi har gjort er at det ikke er så vanskelig å finne et flyttebyrå i Oslo, det er for så vidt ganske enkelt.  Det som gjerne skiller de er kvalitet og pris.

Ønsker du å annonsere på våre nettsider eller ønsker et samarbeid er du velkommen til å sende oss en hendvendelse på epost til: flyttebedrifter (@) gmail.com

For bedrifter

Kampanje høsten 2017 – Registrer din flyttebedrift HELT GRATIS PÅ FLYTTEBYRÅ.ORG.
(Alle bedrifter må kvalitetssikres før de anbefales)

For markedsføring på førstesiden gjelder egne priser. Alle bedrifter må evalueres manuelt før de kan godkjennes for synlighet. Send en epost med bedriftsnavn, org.nr, logo og profiltekst. Etter at bedriften er blitt kvalitetssjekket og godkjent vil dere få beskjed.